24 października 2013, godz. 18

Prelekcja

Prowadzi Ewa Dobek

 

Po niezwykle apetycznej i merytorycznie arcyciekawej pierwszej edycji Szkoły gotowania według 5 Przemian, zapraszamy na drugą…

Będziemy spotykać się przez 3 miesiące co dwa tygodnie, słuchać opowieści Ewy Dobek na temat chińskiej kuchni, medycyny, naszego ciała, funkcjonowania, relacji. A wszystko to przez pryzmat 5 przemian, które czy chcemy, czy nie, są nieodłącznym elementem naszej rzeczywistości. Jesteśmy, jak mówi Ewa – częścią przyrody.

 

Holistyczne i pełne humanizmu spojrzenie na człowieka, to wizytówka Ewy.

 

Na każdych zajęciach, oprócz wykładu – gawędy, roznosi się zapach przygotowywanych potraw, oczywiście zgodnie ze sztuka 5 Przemian… rosołek, pasta do chleba, zupa ogórkowa, czekadełko… zapewniam, ze smak zostaje na długo, w ustach…i w sercu

 

Czy warto przyjść? Sami się przekonajcie.

 

Zapraszamy na bezpłatną prelekcję – będą smakołyki, opowieść no i …sama we własnej osobie Ewa Dobek . Kobieta, która jest spójna w tym, co robi, mówi i myśli. Żyje według 5 przemian, bo to nie tylko kuchnia…to sposób na bycie w pełni i radości w każdej minucie życia